26. travnja 2024.

Ministarstvo poljoprivrede-Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede = AKCIJA - "PRATEĆI LIST"

MREŽA SAKUPLJANJA AMBALAŽNOG OTPADA SREDSTAVA ZA ZAŠTITU BILJA ZA POLJOPRIVREDNA GOSPODARSTVA KOJA TREBAJU IMATI OVJERENI PRATEĆI LIST KAO DOKAZ DA SU OTPAD ZBRINULI NA ZAKONOM PROPISAN NAČIN

2024. godina

Korisnicima je osiguran besplatni povrat prazne ambalaže isključivo ovih tvrtki: AgroChem-Maks, Agroavant, Agronom, Albaugh TKI* (Pinus Agro), Agrozov, BASF Croatia, Bayer Crop Science* (Monsanto), Certis Belchim HR* (Orchem), Chromos Agro, Corteva Agriscience* (Dow AgroSciences), Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals* (Genera), Stockton, Syngenta Agro.

* Kod pojedinih tvrtki je došlo do pripajanja ili promjene naziva, te je u zagradi naveden prijašnji naziv, budući da se na tržištu i dalje može naći ambalaža s prijašnjim nazivom tvrtke, a koja se prihvaća u sklopu projekta.

U sklopu projekta se sakuplja samo prazna primarna/opasna ambalaža navedenih distributera i proizvođača koji financiraju projekt. Transportna ambalaža kao niti ambalaža drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr. ambalaža od mineralnih gnojiva) se ne prihvaća.

TERMINI – ZADARSKA ŽUPANIJA

07.06.2024.

Kod Poljoljekarne

Klarići 60

Stankovci

09.00 – 11.00

14.06.2024.

Parking kod velikog nogometnog igrališta

Ulica Josipa bana Jelačića 11

Poličnik

10.00 – 12.00

 16.08.2024.

Maslinik OPG Ivan Atelj

200 m južno od rampe za utovar grožđa, Parcela Vickouša

Zagrad, Nadin

08.00 – 10.00

Ministarstvo poljoprivrede
Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA