13. siječnja 2024.

Dan Grada Biograda na Moru

Nagrade za životno djelo don Nikoli Tokiću i posthumno prof. Slavku Poljaku

U fascinantnoj atmosferi svečane sjednice Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru najsvečanije je bilo tijekom dodijele čak 22 godišnjih javnih priznanja.
Nagrada Grada Biograda na Moru za životno djelo posthumno je dodijeljena dipl.oec. i prof. Slavku Poljaku, za iznimna dostignuća u radu s učenicima u Srednjoj školi te kao zamjeniku gradonačelnika i gradskom vijećniku.
Nagrada za životno djelo dodijeljena je i don Nikoli Tokiću, dugogodišnjem župniku Župe sv. Ivana Krstitelja na Kosi-Torovima, koji je na svom pastirskom putu pružao svojim vjernicima utjehu nade, mira, vjere i molitva.
Godišnju nagradu Grada Biograda na Moru dodijeljena je Karmelu Mrvici za izuzetan doprinos u promicanju atletike, kraljice športova.
Grbovi Grada dodijeljeni su: znanstveniku Antoniu Mikuliću; dobrovoljnim darivateljima krvi: Smilji Šaponja, Damiru Vujkoviću, Slavici Urem i Tonu Poljaku; djelatniku Bošane na radovima u Gradskom groblju Ivanu Ivi Šariću; za hortikulturni rad Nadi Galešić; studentima: Sari Brković i Dinu Žujiću; učenicima: Andriji Mariću, Arijanu Molnaru, Maši Mijatović, Giti Birkić, Viti Čepo, Leni Labar, Anti Zubčiću, Renatu Katuši, Đini Ćoko, Tonini Jakovljev.
U ime nagrađenih zahvalio se don Nikola Tokić.

FOTOGALERIJU SVEČANE SJEDNICE POGLEDAJTE OVDJE

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA