10. siječnja 2024.

Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru povodom Dana Grada Biograda na Moru i nebeske zaštitnice Sv. Stošije

U dvorani Srednje škole Biograd u petak 12. siječnja održava se Svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Biograda na Moru povodom Dana Grada Biograda na Moru i nebeske zaštitnice Sv. Stošije.

Odlukom gradonačelnika Ivana Kneza i Gradskog vijeća ove će godine biti dodijeljeno devetnaest grbova grada Biograda, jedna godišnja nagrada i dvije nagrade za životno djelo.

Nagrada za Životno djelo dodijelit će se Don Nikoli Tokiću i Slavku Poljaku (posthumno), a Godišnja nagrada Karmelu Mrvici.

Grb Grada Biograda ove godine dodijelit će se djelatnicima Nadi Galešić i Ivanu Šariću, darivateljima krvi Toniju Poljaku, Damiru Vukojeviću, Slavici Urem i Smilji Šaponji, učenicima Osnovne škole Biograd na Moru Andriji Mariću, Leni Labar, Maši Mijatović, Viti Čepo, Giti Birkić i Arijanu Molnaru, učenicima Srednje škole Biograd na Moru Tonina Jakovljev, Ante Zupčić, Renato Katuša, Sara Brković i Đina Ćoko te studentu Dinu Žujiću i nastavniku Antoniu Mikuliću.

Svoj dolazak na svečanu sjednicu potvrdili su i brojni drugi uzvanici, gradonačelnici, načelnici, predstavnici gradova prijatelja, i drugi uzvanici.

U zabavnom dijelu nastupaju Ivica Sikirić - Ićo i Tamburaški sastav Sremci.

Na svečanost i proslavu Dana grada Biograda pozvani su svi građani grada.

Početak je u 18.00 sati.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA