11. studenoga 2023.

KOMUNALAC d.o.o. - Obavijest o izvođenju radova na području grada Biograda na Moru

U tijeku je izvođenje radova na rekonstrukciji i dogradnji vodovodne i kanalizacijske mreže dijela poluotoka Biograd na Moru. Radovi se trenutno odvijaju u ulici Kralja Zvonimira, kat. čest. broj 3761 k.o. Biograd na Moru.

Prilikom arheološkog nadzora pronađeni su grobovi i ostaci zidova samostana sv. Tome koji se istražuju i biti će zaštićeni, stoga će se radovi u ulici Kralja Zvonimira izvoditi dulje nego je predviđeno dinamičkim planom.

Nadalje, u tijeku je i izvođenje radova na Projektu izgradnje fekalne odvodnje sustava Kosa Istok i Zapad u Biogradu na Moru – 1. faza i izgradnja vodoopsrkbne mreže.
Radovi se odvijaju u Paškoj ulici, Bračkoj ulici, Vukovarskoj ulici i priključnim ulicama.

Od ponedjeljka, 13. studenog 2023. godine, počinju radovi u Bračkoj ulici od križanja sa Zagrebačkom ulicom do križanja sa Žutskom ulicom,  na k.č. 777/107 i 644.

Molimo građane za strpljenje i razumijevanje u navedenom periodu s obzirom da su mogući prekidi opskrbe pitkom vodom tijekom izvođenja radova i komunikacija osobnim automobilima, te da prate obavijesti na internet stranicama Komunalac d.o.o. i Grada Biograda na Moru. Mole se građani da uklone automobile iz navedenih ulica kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati i da ne bi došli u situaciju da zbog radova budu blokirani.

Za sve upite i nejasnoće, oko projekta, molimo vas da se obratite tehničkoj službi Komunalca d.o.o., a za parkirna mjesta odnosno parkiranje izmještenih vozila nadležnoj službi u Gradu.

Izvor: Komunalac d.o.o.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA