25. listopada 2023.

Rekonstrukcija i dogradnja vodovodne i kanalizacijske mreže dijela Poluotoka Biograd na Moru

U tijeku je izvođenje radova na Projektu rekonstrukcije i dogradnje vodovodne i kanalizacijske mreže dijela poluotoka Biograd na Moru. Radovi su započeli 13.10.2023. i odvijaju se u Ulicama Grgura Ninskoga i Trg Svete Stošije - II. Faza, te Ulicama Kralja Zvonimira, Kneza Mislava, Kneza Višeslava i Kneza Zvonimira – III. Faza.

Sukladno planu izvođenja radova isti bi trebali završiti do 1. lipnja 2024. godine te molimo građane za strpljenje i razumijevanje u navedenom periodu s obzirom da su mogući povremeni prekidi opskrbe pitkom vodom tijekom izvođenja radova i komunikacija osobnim automobilima, te da prate obavijesti na internet stranicama Komunalac d.o.o. i Grada Biograda na Moru.

Mole se građani da uklone automobile iz navedenih ulica kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati, a i ne bi došli u situaciju da zbog radova budu blokirani.

Za sve upite i nejasnoće, oko projekta, molimo vas da se obratite tehničkoj službi Komunalca d.o.o., a za parkirna mjesta odnosno parkiranje izmještenih vozila nadležnoj službi u gradu Biogradu na Moru.

Situacija Ulica koji su obuhvaćeni projektom II. i III. Faza i dinamički plan izvođenja nalaze se u privitku.

Untitled

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA