24. listopada 2023.

25. jubilarni Biograd Boat Show bit će najveći dosad s rekordnim brojem izlagača, plovila i premijera

Digitalni sajamski katalog na 92 stranice je dostupan

Uključuje kompletan program zbivanja, zabavni program, plan sajma, popis izlagača, premijere plovila i mnogo toga još!

Objavljujemo top 40 premijera plovila za Biograd Boat Show

25. jubilarni Biograd Boat Show bit će najveći dosad s rekordnim brojem izlagača, plovila i premijera.
Za manje od tjedan dana 25. jubilarni nautički sajam oborit će sve rekorde s više izlagača, plovila i premijera nego ikad! Dodano je više od 50 novih plovila u moru i više od 30 na kopnu, čime se ukupan broj povećao na oko 400 plovila do 24 metra.
Dodana je 5. hala E u sjevernoj marini, kao i plutajući izložbeni štandovi na pontonskom mostu koji povezuju marinu Kornati sjever s marinom Kornati zapad.
Od svojih skromnih početaka kao proljetnog dana otvorenih vrata, Biograd Boat Show je stekao vjerne sljedbenike i postao vodeći nautički sajam u srednjoj Europi i jedan od najvažnijih u Europi koji služi mnogim nacijama koje gravitiraju hrvatskom Jadranu. Jedinstven u svijetu, svaku od proteklih 25 godina Biograd Boat Show je rezultirao rekordnim nastupom osim 2020. godine, kada je bio jedan od tek tri nautička sajma održana u Europi početkom pandemije.

Biograd Boat Show doživljaj!

Uspjeh sajma jedinstvena je formula osmišljena od strane organizatora Ilirije d.d. koji je svoju impresivnu marinu Kornati, Ilirija hotele, restorane i zabavne sadržaje spojio u atraktivan “Boat Show Doživljaj”. Kad sunce zađe, izlaganje prestaje i počinje zabava uz legendarni zabavni program koji se prelijeva centrom grada. U kombinaciji sa spektakularnim ambijentom Biograda na Moru, nautički sajam je doista jedinstven u svijetu.

Biograd B2B

Paralelno sa sajmom nautike, Biograd B2B nautička poslovna platforma omogućuje poslovnim posjetiteljima da se registriraju u Biograd B2B poslovni imenik te unaprijed zakažu sastanke s tvrtkama od interesa i prisustvuju networking događajima. U sklopu biogradskog B2B-a odvija se opsežan kongresni program koji uključuje HGK 7. Dane hrvatske nautike od 25. do 27. 10. 2023., uključujući brojne sastanke industrijskih udruženja, poslovne prezentacije i umrežene društvene događaje.
Croatia Charter Expo – Hrvatska ima daleko najveću flotu charter jahti na svijetu s više od 4500 jahti, a središnje mjesto okupljanja industrije je Croatia Charter Expo B2B događaj koji se održava od 25. do 26. listopada tijekom sajma nautike. Za nautičare zainteresirane za dobro održavane rabljene jedrilice bit će dostupne informacije o stotinama starijih modela jedrilica koje su oslobođene ugovora o najmu. To je i najbolje vrijeme za dobar posao.
Posjetite web stranicu sajma www.bbs.com.hr za spektakularne video zapise, fotografije, virtualni obilazak i sve informacije, s najnovijim vijestima. Sve fotografije i video zapisi u press galeriji slobodni su za korištenje za sve medije.
Sljedeća poveznica video BBS 2022 nudi videozapis u trajanju 30 sekundi s prošlogodišnjeg sajma za besplatnu upotrebu za sve pružatelje medijskih usluga.

Izvor: BNMportal

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA