16. ožujka 2023.

Grad Biograd povodom uskršnjih blagdana osigurao uskrsnice umirovljenicima, osobama starije životne dobi, nezaposlenima i djeci s posebnim potrebama i s teškoćama u razvoju

Povodom nadolazećih blagdana Gradonačelnik Grada Biograda na Moru Ivan Knez, dipl. ing. agr., donio je Odluku o isplati prigodnog dara (Uskrsnice) u 2023. godini umirovljenicima, osobama starije životne dobi, nezaposlenima i djeci s posebnim potrebama i s teškoćama u razvoju s prebivalištem na području Grada Biograda na Moru.

Objavljene su obavijesti o isplati jednokratne pomoći povodom uskršnjih blagdana koje možete vidjeti na sljedećim linkovima:

  1. Isplata jednokratne novčane pomoći umirovljenicima povodom uskršnjih blagdana
  2. Isplata jednokratne novčane pomoći osobama starije životne dobi povodom uskršnjih blagdana
  3. Isplata jednokratne novčane pomoći nezaposlenim osobama povodom uskršnjih blagdana
  4. Isplata jednokratne novčane pomoći djeci s posebnim potrebama i s teškoćama u razvoju povodom uskršnjih blagdana

Zahtjevi za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć u prigodi uskršnjih blagdana mogu se podnositi od 13. ožujka do 28. ožujka 2023. godine, na adresu: GRAD BIOGRAD NA MORU, Trg kralja Tomislava 5, 23 210 Biograd na Moru ili osobno u pisarnici Jedinstvenog upravnog odjela Grada Biograda na Moru, Trg kralja Tomislava 5, 23 210 Biograd na Moru.

Za sve dodatne informacije i pomoć možete kontaktirati Jedinstveni upravni odjel Grada na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona: 023/ 383-150.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA