27. studenoga 2022.

Počela predblagdanska događanja u gradu Biogradu

Predblagdanska događanja ili adventsko vrijeme, koje prethodi Božiću biti će bogato različitim događanjima u gradu Biogradu jer Grad i Turistička zajednica grada upriličili su pregršt različitih i zanimljivih priredbi u Centralnom gradskom parku.

Tako je prva subota u osvjetljenom gradskom parku već privukla znatan broj žitelja grada, a među kojima i veliki broj djece jer tko se najviše raduje šerenilu, druženju, ali i darovima koje svi u ovo blagdansko vrijeme očekuju, do najmlađih.

Da je ova prva nedjelja došašća bila dobar početak, najbolje pokazuju naše fotografije. Jer u Centralnom gradskom parku iz kućica naših ponuđača, iz kojih su se nudili različiti proizvodi, od meda i biljnih preparata, do rukotvorina od prirodnih materijala, posebno je veselo i svečano izgledao štand sa božićnim vjenčićima koje su izradile članice udruge umirovljenika grada Biograda.

Nudile su se dakako i nezaobilazne fritule, a glazba sa zvučnika, a potom i ona „živa“ doprinijela je blagdanskoj atmosferi, koju smo svi čini se, jedva dočekali. No, za mališane koji su se s roditeljima okupili u parku nezaboravan doživljaj biti će kazališna predstava „Blagdanske ludorije“ koja ih je zabavila, nasmijala, i razigrala, da su doista uživali i maleni ali i mi odrasli.

Uz to na pozornici su nastupali i mladi zadarski glazbenici „023 Band“ koji su započeli svoj nastup s božićnim pjesmama, a potom nastavili izvodeći popularne glazbene brojeve na koje su mnogi ne samo zapjevali, već i zaplesali. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA