02. studenoga 2022.

„Kamo poslije srednje škole“

Interaktivni razgovor između bivših i sadašnjih studenata u kojem će oni obrazložiti svoje razloge zašto su izabrali taj fakultet, jesu li zadovoljni svojim izborom, koje su mogućnosti pronalaska posla....

Popis studenata koji nam dolaze: Lovre Erlić (Ekomoski fakultet Osijek), Rebeka Knez (Upravno pravo, Rijeka), Dominik Pelicarić (Pravni fakultet, Split), Karlo Krklješ (Turistički menadžment, Šibenik), Ivona Vrsaljko (Studij politologije, Zagreb) i Karla Lovrić (Učiteljski fakultet, Petrinja).

Osim navedenih studenata u goste će nam doći Klaudio Mrkić (Hoteljsko turistička škola). Sredinom studenoga točnije 25.11.2022. Hrvatska kulinarska reprezentacija odlazi na veliki svjetski Kulinarski kup u Luksemburg i predstavlja se kao regionalni tim Hrvatske. Regionalni tim se sastavlja od 5 najboljih kuhara i slastičara iz cijele Hrvatske. Klaudio Mrkić odlazi na spomenuto natjecanje kao jedini predstavnik iz cijele Dalmacije.

Pozvana je i djelatnica Zavoda za zapošljavanje koja bi nešto više rekla o raznim besplatnim natječajima na koje se mogu prijaviti, a i o samoj proceduri što napraviti ako netko ne želi upisati fakultet, koji je postupak prijave na biro.

Sam popis gostujućih studenata je promjenjiv, nadam se da će se odazvati svi koje smo naveli.

 

Datum: 07. studenog

Vrijeme: 12:20

Mjesto: Srednja škola Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA