24. kolovoza 2022.

Večer talijanskih canzona i evergreena

Biogradska ljetna pozornica koja je nakon preuređenja ponovo u funkciji, uz redovite kino predstave predstavlja i posebno pogodan ambijenta za održavanje koncerata.

U borovoj šumi i neposrednoj blizini mora, pravi je mali raj za vruće ljetne večeri i boravak na otvorenom. Otkrili su to i brojni turisti ovoga grada ali i domaći žitelji te je sve više onih koji ju rado posjećuju. Sve naravno zavisi i o događanju koje se na njoj odvijaju, no među najposjećenijima su svakako koncerti.

Jedan od takvih koji publika neće tako skoro zaboraviti jeste i "Večer talijanske canzone i evergreena" koji je organizirala biogradska Turistička zajednica, a čija sama imena izvođača potvrđuju vrhunsku izvedbu, provod i kako mnogi posjetitelji kažu "sve gušte ovoga svita".

Riječ je o već poznatim interpretima poput mezzosopranistice Nere Gojanović i tenora Vladimira Garića, a uz klavirsku pratnju Gordane Pavić, sve dobiva i onu dodatnu notu kompletnog vrhunskog ugođaja, te ne čudi zadovoljstvo publike, koja je i ovaj put bez sumnje uživala.

Treba li naglasiti kako je publika toplo primila već poznate izvođače, a koji su nastup započeli "Beautiful Marija, te nastavili s Over the Rainbow, Santa Lucia luntana, Parlami d' amore Mariu, Caruso, Ključ života, te Samo jednom se ljubi.
Uslijedili su jednako tako popularni i poznati napjevi poput Ja ljubim, Cvijet čežnje, Con te partiro, Santa Lucia, Chitarra Romana, Mama son tanto felice, Granada, i druge, a završilo je, kako drugačije do Amigo para Siempre".

Bio je to bez sumnje još jedan od posebno zanimljivih i prije svega kvalitetnih koncerata koji je doprinio još uspješnijem i bogatijem kulturno zabavnom programu tijekom turističke sezone u gradu Biogradu. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA