30. srpnja 2022.

Biogradska noć 2022.- NAJIŠČEKIVANIJA NOĆ LJETA!

Biogradska noć je tradicionalna turistička fešta koju TZG Biograd na Moru organizira već mnogo godina, a posvećena je Danu pobjede i domovinske zahvalnosti. Održava se 4.08.2022. godine (četvrtak) od 21 sat u Biogradu na Rivi.

Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti, muzičko laserski program, piromuzički vatromet, defile osvijetljenih brodova, priprema specijaliteta na otvorenom, prodaja autohtonih suvenira i domaćih proizvoda hrvatskih OPG-ovaca te bogati zabavno - glazbeni program na Rivi ispred Gradske uprave. Za zabavu su tako zaduženi klapa Kampanel te Neno Belan & Fiumens.
Vrhunac Biogradske noći 2022 bit će svakako, kao i svih ovih godina, defile osvijetljenih brodova te spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.

Biogradska noc 2022

Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta, a okupi više desetaka tisuća posjetitelja, pa ih barem toliko očekujemo i ove godine.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA