04. kolovoza 2024.

Biogradska noć - najveća ljetna fešta u Zadarskoj županiji: evo tko će ove godine zabavljati desetke tisuća gostiju

Biogradska noć, tradicionalna turistička fešta posvećenu Danu pobjede i domovinske zahvalnosti, održava se u nedjelju 4. kolovoza 2024. godine od 20.30 sati na Rivi u Biogradu na Moru.

Biogradsku noć organizira Turistička zajednica grada Biograda na Moru. Poznata je po piromuzičkom vatrometu i defileu osvijetljenih brodova.

Svi posjetitelji moći će uživati u pripremi specijaliteta na otvorenom, od poljičkog soparnika, brudeta, uštipaka pa do pečenih srdela koje će besplatno dijeliti TZ grada Biograda.

Na manifestaciji će sudjelovati i razne udruge i OPG-ovi koji nude svoje autohtone proizvode kao što su maslinovo ulje, sirevi, likeri i rakije, suhe smokve, med i sl, ali i rukotvorine poput unikatnog nakita i dekoracija.

Za zabavno-glazbeni program na dvije pozornice na Rivi zaduženi su grupa Magazin, klapa Bunari iz Vodica, Berekini te Viteško udruženje Kumpanjija iz Blata s otoka Korčula.

Vrhunac Biogradske noći svakako je kao i svih ovih godina, spektakularni vatromet u ritmu glazbe koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije po kojoj gosti grada Biograda planiraju svoj odmor.

Biogradska noć predstavlja vrhunac biogradskog ljeta na kojoj se rdovito okupi više desetaka tisuća posjetitelja

Dođite na Biogradsku noć i osjetite posebnu atmosferu ove ljetne večeri.

lzvor: https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/djirada/biogradska-noc-najveca-ljetna-festa-u-zadarskoj-zupaniji-evo-tko-ce-ove-godine-zabavljati-desetke-tisuca-gostiju-1407595

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA