20. listopada 2020.

Izložba fotografija Milana Miše Lakića 23. listopada 2020. godine u Zavičajnom muzeju u Biogradu na Moru

U petak 23. listopada 2020. godine u Zavičajnom muzeju u Biogradu na Moru u 19 sati otvara se izložba fotografija Milana Miše Lakića u organizaciji Gradske galerije Biograd i Zavičajnog muzeja Biograd na Moru.
Otvorenje će se obaviti uz pridržavanje svih propisanih mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i uputa Stožera civilne zaštite Grada Biograda na Moru.

Povodom završetka ljetne izložbene sezone, te kao i proteklih godina za vrijeme trajanja 22. Biograd Boat Show-a u Zavičajnom muzeju u Biogradu u suradnji sa Gradskom galerijom Biograd biti ce otvorena izložba fotografija Milana Miše Lakića.
Izložba se sastoji od 25 fotografija formata 70x50 cm, nastalih proteklih godina, kako autor kaže: ''...promatrajući vrijeme na biogradskoj rivi, parapetu i plažama...".
Posebne "prirodom inspirirane" su koloristički bogate fotografije zalazaka sunca, te pomalo dramatične fotografije neba s neočekivanim igrama boja.
Novije panoramske fotografije Biograda, rive ili marine su nastale snimanjem iz zraka Dron­om i daju nam potpuno nove perspektive poznatih lokacija.
Osim izložbenih fotografija autor je pripremio i širi izbor za slide-show prezentaciju na TV-u, kao i svoje video zapise Dron-om, te izložba tako dobiva i multimedijalnu komponentu.

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA