01. siječnja 2023.

Sretna nova 2023. godina!

Nova 2023. godina u koju smo upravo kročili biti će svakako bolja, svi se nadamo. Stoga smo ju svatko na svoj način dočekali, a ono zajedničko svima nama je, sa puno nade, vjere i lijepih želja kojih nije nedostajalo.
Svakako najveselije i najbučnije bilo je i biogradskom gradskom parku, gdje je doček na otvorenom organizirala Turistička zajednica grada Biograda. Nije potrebno posebno napominjati da je bila prava ludnica, ako kažemo da su posjetitelje zabavljali Matija Cvek i grupa Cambi.

Po ovom, kako meteorolozi kažu natprosječno toplom vremenu, bilo je ugodno (pogotovo nakon obilnih obroka) izaći vani i za one koji inače u kasnim večernjim satima i zimskoj shemi nerado izlaze. A izašli su mnogi, mladi i stari, domaći žitelji, gosti grada te dakako posjetitelji iz susjednih mjesta.

Repertoar izvođača bio je više nego bogat i raznovrstan, a kretao se od starijih već poznatih napjeva, pa do najnovijih melodija, a sve je to bilo prigodno i po guštu onih koji su čekali i dočekali novu godinu u Biogradskom Centralnom gradskom parku.

Uz glazbu, piće i dobro raspoloženje nije izostalo, te je večer, točnije noć, za mnoge bila ona prava „noć za pamćenje“.

U tom ozračju i dobrom raspoloženju, srdačne čestitke i puno sreće u novoj 2023. godini svima, želimo i mi. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA