21. prosinca 2022.

Bakalarijada i večer klapa

U iščekivanju Božića i programu njegovog obilježavanja, kroz čitavo adventsko razdoblje održano je niz prigodnih događanja u gradu Biogradu. Turistička zajednica grada upriličila je sajmove u Centralnom gradskom parku, koji su pobudili veliko zanimanje građana, a posebno onih najmlađih, jer bilo je tu uz ponudu blagdanskog asortimana ponuđenog na prodaju, te jela i pića i puno glazbe i dobrog raspoloženja kako to i priliči u ovo predblagdansko vrijeme.

Uz ostalo za najmlađe Biograđane bila je upriličena i kazališna predstava koja ih se svakako dojmila jer smijehu i veselju nije bilo kraja. Atmosferi kroz čitavo vrijeme adventa pridonio je lijepo i maštovito ukrašen i okićen čitav grad, a prije Božića slijedi još nekoliko zanimljivih događanja.

Tako je primjerice za petak predviđena već rekli bismo tradicionalna „Bakalarijada“ kada će u Centralnom gradskom parku za žitelje grada bakalar pripremati učenici i njihovi mentori iz biogradske srednje škole.
U večernjim satima zaoriti će se klapska pjesma, a da će to biti vrhunski užitak nije potrebno posebno isticati. Jer klape koja će nastupiti to svojim imenom i rejtingom zaslužuju. J.F.

Galerija slika

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA