18. prosinca 2022.

Božični sajam u Centralnom gradskom parku

Nakon što smo zbog kiše „preskočili“ dva predviđena Božićna sajma, jučer se konačno jedan uspio održati. Očito su ga žitelji grada jedva dočekali jer je park bio pun posjetitelja, izvođača, a glazba se razlijegala diljem grada kao i mirisi pripremljene spize koji su mamili su na kušanje.

Iz svih sajamskih kućica naših OPG-ova, udruga i sportskih klubova, nudile su se delicije, topli napici i dakako proizvodi za blagdansko uređenje stola, nakit a na jednom od štandova našla se i lopta, jer upravo smo osvojili broncu, kazala nam je Marica Tolić biogradska izrađivačica suvenira.

Valja kazati kako je odaziv za ovaj sajam bio veliki, raspjevan i rasplesan kao što je to vidljivo iz naših fotografija. Bila je tu gradska glazba grada Biograda koja je izvela niz zanimljivih glazbenih brojeva a također i band koji je nakon njih zasvirao na pozornici.

Svakako moramo napomenuti da je na ovom sajmu sudjelovali mladi te Udruga „Nada“ koji su redoviti sudionici ovakvih gradskih događanja. Posebno su aktivni bili članovi RK Biograd, koji su kuhali, frigali, i sa smiješkom bili u centru pažnje, jer sport je ipak nešto što svi u našem gradu podržavaju i vole.

Turistička zajednica grada i Grad mogu biti zadovoljni ovim događanjem unatoč svemu a valja istaknuti da nam do Božića slijedi vrlo zanimljiva priredba a to je „Božićni susret klapa“ također u Centralnom gradskom parku što će na neki način i zaokružiti ovogodišnje adventsko razdoblje u gradu. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA