Printaj ovu stranu

Sve na svoje mjesto

Objavljeno: Srijeda, 01. srpnja 2020. 07:27

Ovo zasigurno nije lijepa slika kakvu želimo vidjeti u našem okruženju, no namjera onih koju za nju „krivi“ bila je pozitivna, plemenita…jer lijepo je biti human i baviti se humanitarnim radom na bilo koji način u to nema sumnje.

Na to naše građane potiče i aktivnost biogradskog G.D.C.K.-a koje je angažirano, te kao takvo ima dobar odjek u gradu i okolici. Stoga ne čudi što preporuke i senzibiliziranost za potrebite zasigurno dopiru do žitelja našega grada, a i šireg područja. Vidi se to sve većoj angažiranosti i sudjelovanju na raznim humanim akcijama, pa tako i prikupljanju odjeće i obuće. No, ipak svoju dobru volju da se nečega odreknemo i poklonimo onome kome može zatrebati i poslužiti, valja pravilno usmjeriti kako bi se postigla ona prava, dobra namjera. Stoga se mole svi oni koji žele nešto donirati da to učine na pravi način odnosno da stvari ostavljaju na za to predviđeno mjesto, a ne kao u ovom slučaju ispred vrata uredskih prostorija.

Iz GDCK podsjećaju da za tu vrstu robe kada je u pitanju odjeća i obuća postoji predviđeni spremnik koji se nalazi pokraj Vatrogasnog doma, a otvoren je svaki dan od 0 -24 sata, gdje se također nalazi i samo skladište GDCK Biograd na Moru koje je također dostupno odnosno otvoreno je od ponedjeljka do petka od 9 do 13 sati. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA