Uspješno proveden projekt "Sigurnost na vodi"

Objavljeno: Utorak, 02. kolovoza 2016. 13:00
Ocijeni
(0 glasova)

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Biograd na Moru, a uz partnerstvo Plivačkog kluba "Dupin" uspješno je proveden dio projekta "Sigurnost na vodi 2016".

Naime, u sklopu projekta a u suradnji s plivačkim klubom provedena je obuka za neplivače u kojoj je sudjelovalo 45 mališana, djevojčica i dječaka. Djeca su bila raspoređena u tri skupine i to najmlađa, mješovita  i velika skupina. Nakon provedene obuke sa trenerima plivanja mališanima su uručene diplome i majice, a koliko im je to značilo nije potrebno posebno napominjati.

S ponosom su se svi slikali za uspomenu, a kako je bilo doći do cilja vidljivo je iz nekoliko priloženih fotografija. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Branka Kulaš i djelatnica Franka Troskot kazale su nam kako je u sklopu spomenutog projekta provedena i obuka za juniore spasioce, a  koju je završilo devet mladih s našeg područja, točnije grada Biograda, Pakoštana, Draga, Svetog Filipa i Jakova, te Turnja.

U nastavku provedbe projekta planirane su na tom planu i interaktivne radionice u dječjim vrtićima i to na području djelovanja Gradskog društva Crvenog križa Biograd na moru.J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA