Veselo i razigrano predblagdansko vrijeme na ulicama grada

Objavljeno: Srijeda, 22. prosinca 2021. 13:00
Ocijeni
(0 glasova)

Nema radosti bez druženja, pjesme i plesa, kao da poručuju biogradski mališani, polaznici dječjeg vrtića. Oni su dobro raspoloženje i predblagdanski ugođaj dodatno potaknuli jer su svojom nazočnošću na trgu dr. Franje Tuđmana stvorili posebnu atmosferu.

Naime, nakon što su upriličili humanitarnu prodaju svojih uradaka izrađenih u vrtiću, a čiji prihod je namijenjen potrebitima i sami su se dobro zabavili i dakako privukli pozornost polaznika žitelja grada Biograda. Njihove odgojiteljice pobrinule su se da se sve skupine u vrtiću angažiraju na izradi božićnih ukrasa, kao i na njihovoj prodaji, te ih obogatili saznanjem da će pomažući onima u potrebi, ne samo razviti osjećaj empatije za druge, već i sami osjetiti zadovoljstvo što su pomogli te i njima uljepšali nadolazeće blagdane.

Na malom štandu naši „vrtićanci“ kako ih od milja zovemo, prodavali su, nudili, objašnjavali kako su pojedini ukrasi nastali i koliko su se trudili da budu što ljepši i primamljiviji, a što su prolaznici svakako primijetili i jednostavno su morali nešto i kupiti.

Što je sve bilo u ponudi vidljivo je na našim fotografijama kao i raspoloženje pjesma, ples, smijeh i dakako druženje jer u dobrom društvu sve je bolje, ljepše, šarenije, veselije….J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA