Izvanredne biogradske mažoretkinje i zlatna Nina

Objavljeno: Ponedjeljak, 13. rujna 2021. 12:39
Ocijeni
(0 glasova)

Kada je o mažoretkinjama riječ, grad Biograd uvijek je imao samo najbolje i visoko rangirane  mažoretkinja, pa se to nastavilo i nadalje. Iako je zbog korone i prekida intenzivnog rada došlo do zastoja i laganog osipanja članstva, mažoret ples se u naš grad vraća na velika vrata.

Potvrđuje to nedavno državno natjecanje održano u Glini na kome su sudjelovale mlade biogradske mažoretkinje. Naime, već samo sudjelovanje na tom velikom natjecanju među nekoliko tisuća najrazličitijih skupina iz čitave zemlje bio je za nas veliki izazov, tim prije što je za neke od naših mladih to ujedno bilo i "vatreno krštenje".

Nastupili smo sa formacijom kadetkinja i solo kadetkinja, a rezultati su izvan svih očekivanja, jer naša formacija osvojila je peto mjesto te zaslužila priznanje, a u solo kategoriji naša Nina Erlić s njezinim trenericama Ivom Erlić i Ivom Čotrić osvojila je ZLATO.

Biti prvi, biti zlatan u državi u tolikoj konkurenciji nije mala stvar. Znamo da su naše "cure" vrlo talentirane i marljive, a trenerice  također, što dakako daje rezultate, ponosno je istaknula Nives. Sada nam predstoje naporne vježbe i pripreme za dogodine, a ovaj uspjeh je svakako dobra motivacija jer ako je ova formacija koja je nastupila zajedno po prvi put postigla takav uspjeh, gajimo nade da se do godine mogu ravnopravno natjecati za još više mjesto, još bolji plasman.

Stoga ćemo nastojati da uz marljive pripreme i treninge očuvamo i grupu kao cjelinu a također i proširimo, te ovim putem pozivamo sve mlade koji žele da nam se priključe, kazala je Nives. Da će se za biogradske mažoretkinje još čuti, u to uopće nema sumnje. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA