Kazališna predstava na Narodnom trgu

Objavljeno: Srijeda, 21. srpnja 2021. 10:09
Ocijeni
(0 glasova)

Nakon biogradskih glazbenika koji su svojim koncertom „otvorili“ sezonu nastupa na Narodnom trgu, uslijedila je i kazališna predstava.

Za ljubitelje kazališne umjetnosti Turistička zajednica ugovorila je nastup Teatra „Rugatino“ iz Zagreba i njihovu predstavu „Uvijek će nam ostati ljubav“ autora Miloša Radovića. Riječ je o uvijek zahvalnoj temi poigravanja muško-ženskim odnosima, a koji su u ovoj predstavi postavljeni malo drugačije te joj na taj način i daju nešto drugačiju notu. Jer u biti je to nježna i pomalo uznemirujuća komedija o metamorfozama ljubavi u kojoj se propituje zajedništvo dvoje ljudi u trenutcima krize i nerazumijevanja, razdvajanja i mirenja, te spoznaje kako ih zapravo u tom braku može održati samo ljubav.

Ovu predstavu u režiji Daria Hajračeka publici su vrsno dočarali poznati zagrebački glumci Jelena Miholjević i Dražen Čuček. Ljubitelji kazališne umjetnosti među kojima najveći broj turista ali i domaćeg življa, bili su više nego zadovoljni ovom izvedbom što najbolje potvrđuje dug i zaslužen pljesak na kraju predstave.
Valja svakako naglasiti kako je ova predstava održana u skladu s epidemiološkim mjerama, dozvoljenim brojem posjetitelja i adekvatnim razmakom sjedala na trgu. Ukoliko epidemiološka situacija i nadalje bude povoljna planiramo održavati po dvije predstave tjedno, kažu djelatnice Turističke zajednice.

Svakog ponedjeljka imali bismo nastup, odnosno koncert domaće Gradske glazbe, a tijekom ostalih dana u tjednu folklorne i druge nastupe kako je to bilo i ranije tijekom ljeta i turističke sezone. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA