FOTOPOINT: Brod na suhom

Objavljeno: Utorak, 13. srpnja 2021. 14:53
Ocijeni
(0 glasova)

Ispred Turističko informativnog centra i Turističke zajednice grada Biograda „usidrio“ se brod na suhom. Prekrasna morska tema, ambijent koji podsjeća na ljetovanje, bez sumnje će biti svojevrsna atrakcija na naše goste, kazale su nam djelatnice biogradske Turističke zajednice.  

Riječ je dakako o već poznatom  fotopoint-u koji privlači turiste diljem svijeta, jer ih podsjeća na dane odmora ali i ljepote ambijenta, destinacije u kojoj su boravili, a uz ovakve fotografije bez sumnje će ih duže pamtiti i biti lijepa uspomena.
Ova ideja turističke Zajednice grada Biograda upravo u ovo vrijeme kada se zbog pandemije ograničavaju priredbe i koncerti, druženja i drugi oblici zabave, pruža barem jedan od sadržaja koji će im boravak u gradu učiniti zanimljivijim.

Brod kao simbol mora, sunce i plavetnilo, već su prepoznatljivi morski ambijent, a grad Biograd na moru kao srce Jadrana, svakako je dodatna zanimljivost ovog fotopointa. No samo fotografiranje kao uspomena je jedno a objave na društvenim mrežama, točnije Instagramu dodatna je dimenzija ovog projekta.

Naime, tijekom ljeta turisti koji se slikaju uz ovaj pano i te fotografije objave na Instagram profilu, sudjelovati će i u nagradnoj  igri. Najbolja, najuspjelija, najzanimljivija ili jednostavno „naj fotka“ osvojiti će prigodnu nagradu Turističke zajednice grada Biograda. I što još dodati, do svi na slikanje ! J.F.

Foto galerija

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA