Proljeće u našem gradu

Objavljeno: Petak, 02. travnja 2021. 07:19
Ocijeni
(0 glasova)

Proljeće u koje smo zakoračili, osjeća se na svakom koraku našega grada. Nakon hladnog i tmurnog razdoblja sunce i propupale voćke, te cvijeće u vrtovima biogradskih okućnica, parkova ipak daju  neku posebnu živost i bude dodatnu životnu energiju u ljudima. Nažalost taj život još uvijek nije onaj stari na koji smo navikli jer se i nadalje odvija po strogim epidemiološkim mjerama, sunce i priroda koja se budi oko nas ima svoje učinkovite metode za „osjećati se bolje“  i na tome smo joj zahvalni.
Najbezbrižniji su mališani, koji sa svojim roditeljima koriste lijepo vrijeme za izlazak iz zatvorenih prostora, a šetnja duž obale do plaže Soline gdje ih čeka lijepo uređeno i obnovljeno dječje igralište pravo je mjesto za dobar provod igre i uživanciju. Sve je više onih koji su pohrlili vani, a tu su svoj doprinos dali i kafići, restorani i drugi objekti koji na svojim stolovima ukrašenim cvijećem čekaju prve goste.
Je li to samo pokušaj starog-novog ugođaja pred početak sezone ostaje da vidimo. Ipak čini se da optimizam koji izranja iz naših skrivenih misli i želja potaknut dobrom voljom pronalazi svoj put i vjeru u neko bolje sutra kada će sve opet biti kao nekada. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA