Najmlađi Biograđani dočekali Djeda Božičnjaka

Objavljeno: Subota, 19. prosinca 2020. 10:14
Ocijeni
(0 glasova)

Radost, iščekivanje i ushit, koji je obilježje ovog predblagdanskog razdoblja, najviše  se manifestira kod najmlađih. Riječ je naravno Božiću i onom što on sa sobom donosi, a to je u prvom redu dolazak Djeda Božičnjaka s darovima.
Jer zna se, kad djedica na put kreće, darova su pune vreće. I bez obzira što će ovogodišnji Božić biti znatno drugačiji od dosadašnjih, zbog već svima poznatog korona virusa, biogradski mališani ipak su s puno ljubavi pripremali i dočekali njegov dolazak.
Biogradski dječji vrtić naime, pridržavajući se svih epidemioloških mjera pobrinuo se da mališani ne ostanu bez božićnih radosti, radosti darivanja ,druženja i prigodnog blagdanskog ozračja. Mališani su sa svojim odgojiteljicama vrijedno pripremala program, ukrašavala svoj vrtićki prostor, kitila jelke ,izrađivala ukrase , lutke, te pričala priče kao što je to i običaj u vrijeme Božića.
Za svoj trud zaslužili su svaku pohvalu, a to je očito znao i djedica te je pohodio mališane. Kakva je to bila radost i ushit nije potrebno posebno isticati, tim prije što Djed Božičnjak nije došao sam, već u društvu jedne lijepe vile, što je bilo dodatno iznenađenje. Koliko je bilo pjesme, plesa i veselja to je trebalo samo vidjeti na licima mališana koji taj događaj neće tako lako zaboraviti. J F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA