Svijetlom i bojama protiv koronavirusa

Objavljeno: Subota, 12. prosinca 2020. 11:39
Ocijeni
(0 glasova)

Predblagdanski ugođaj kome ove godine nedostaju ljudi, glazba, djeca i smijeh, što stvara posebno predblagdansko raspoloženje, djelomično će nadomjestiti šarenilo okićenih ulica, parkova ali i (na žalost) zatvorenih lokala u gradu Biogradu.

Nije to dakako slika grada na kakvu smo navikli u ovo vrijeme, no uz prisustvo koronovirusa moramo se svi držati strogih epidemioloških mjera kud god se okrenuli. No, tko zna, možda upravo zbog toga nedostatka ljudi, druženja i razgovora na svakom koraku, više primjećujemo okićeni grad koji ulijeva barem malo više radosti i blagdanskog ugođaja.

Nakon brojnih ulica i parkova ukrašavanje grada završilo je kićenjem velike jelke ispred zgrade Gradske uprave na biogradskoj rivi. Kraj nje bi se ranijih godina najčešće slikali turisti koji su u to vrijeme bili gosti biogradskih hotela, nautičari i dakako domaći živalj.

Iako će ovogodišnje šetnje rivom biti znatno manje i tiše, okićeni grad s puno svjetla i radosti doprinijeti će barem djelomično da nam predstojeći blagdan Božić bude svečaniji i s više topline oko srca.J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA