VAŽNA OBAVIJEST O ISPLATI JEDNOKRATNE NOVČANE POMOĆI UMIROVLJENICIMA POVODOM BOŽIĆNIH BLAGDANA

Objavljeno: Srijeda, 02. prosinca 2020. 20:37
Ocijeni
(0 glasova)

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, uzrokovane pandemijom COVID-19 virusa, ovim putem obavještavamo umirovljenike s prebivalištem na području grada Biograda na Moru, koji ostvaruju pravo na isplatu prigodnog dara (božićnice), DA NE TREBAJU osobno ishoditi POTVRDE o nepostojanju dospjelih dugovanja s osnove potraživanja Grada Biograda na Moru te pravnih osoba kojih je osnivač Grad Biograd na Moru, i to: Bošana d.o.o., Komunalac d.o.o. i Turistička zajednica Grada Biograda na Moru, za podnositelja zahtjeva i članove zajedničkog kućanstva, VEĆ ĆE ISTO za podnositelja zahtjeva po službenoj dužnosti zatražiti Grad Biograd na Moru.

U svemu ostalome OBAVIJEST od 25. studenoga 2020. godine o isplati prigodnog dara (božićnice) u 2020. godini umirovljenicima s prebivalištem na području grada Biograda na Moru ostaje nepromijenjena.

Za sve dodatne informacije i pomoć možete kontaktirati Jedinstveni upravni odjel Grada na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili broj telefona: 023/383-150.

Grad Biograd na Moru

 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA