"Svijet u bojama" još jednom zaživio u Biogradu

Objavljeno: Nedjelja, 08. studenoga 2020. 07:08
Ocijeni
(0 glasova)

Ponekada je doista potrebno podići pogled, uočiti ljepotu oko nas, istaknuti sjaj svakog pojedinog kraja svijeta u kojem se nalazimo, Jer otkrivanjem ljepote u svijetu koji nas okružuje, otkrivamo i ljepotu u nama samima.
Riječi su to Sanje Grgić Ćuric, voditeljice Fotoradionice „Svijet u bojama“ koja se u gradu Biogradu provodi već petu godinu za redom. Naime, nakon prve provedene foto radionice koju su uspješno proveli Sanja Grgić-Ćurić i Nikola Ćurić u gradu Biogradu znatno je poraslo zanimanje za fotografiju pa tako i za radionice „Svijet u bojama“ kroz koje se da puno toga naučiti o fotografiji, njezinom nastajanju, zapažanju, kutu snimanja, svijetlu i još puno „trikova“, kako bi ona bila što bolja.
Vrsni učitelji, majstori fotografije, bračni par Sanja i Nikola uvijek imaju dovoljno volje i ljubavi za poduku i stručne savjete, te stoga ne čudi što su njihove radionice uvijek dobro posjećene, a tako je bilo i ovom prigodom u gradu Biogradu.
U ovogodišnjoj radionici  sudjelovalo je 11 učenika polaznike biogradske srednje škole, kao i nekolicine njihovih profesora. Gdje su sve bili i što su ovjekovječili svojim aparatima najbolje govore fotografije koje su izložene u biogradskom Zavičajnom muzeju. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA