PRIOPĆENJE STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE GRADA BIOGRADA NA MORU od 30.10.2020. (petak)

Objavljeno: Petak, 30. listopada 2020. 12:22
Ocijeni
(0 glasova)

S OBZIROM NA EPIDEMIOLOŠKU SITUACIJU I MOGUĆI PRIJENOS BOLESTI COVID-19 STOŽER CIVILNE ZAŠTITE GRADA BIOGRADA NA MORU IZDAJE PREPORUKU ZA DOLAZAK NA GRADSKO GROBLJE DANA 01.11.2020. BLAGDANA SVIH SVETIH.
NA GRADSKOM GROBLJU U BIOGRADU NA MORU NA BLAGDAN SVIH SVETIH U 15,00 SATI OČEKUJE SE DOLAZAK VEĆEG BROJ LJUDI TE MOLIMO GRAĐANE DA SE PRIDRŽAVAJU SVIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA ZA SUZBIJANJE ŠIRENJA COVID -19.
MOLIMO NAŠE GRAĐANE DA SE FIZIČKI DISTANCIRAJU U RAZMAKU OD 1,5 M NA OTVORENOM, PREPORUČUJEMO NOŠENJE MASKI ZA LICE, TE UKOLIKO GRAĐANI IMAJU ODREDENE SIMPTOME BOLESTI ILI TEMPERATURU MOLIMO IH DA ODGODE DOLAZAK NA GRADSKO GROBLJE.

ODLUKOM STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE OD 25. LISTOPADA 2020. GODINE NALAŽE SE DA NA POGREBIMA, POSLJEDNJIM ISPRAČAJIMA I POLAGANJIMA URNI MOŽE BITI PRISUTNO NAJVIŠE 30 OSOBA UZ PRIDRŽAVANJE SVIH EPIDEMIOLOŠKIH MJERA I PREPORUKA.
MOLIMO NAŠE GRAĐANE DA IZBJEGNU IZRAŽAVANJE SUĆUTI I DIREKTNI KONTAKT SA OBITELJI PREMINULE OSOBE, TE DA SVOJU SUĆUT IZRAZE ISPRED KAPELICE NA GRADSKOM GROBLJU PUTEM BLAGOSLOVA POKOJNIKA.
PREPORUČUJE SE NOŠENJE MASKE ZA LICE NA OTVORENOM.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA