Javne tribine o održivom gospodarenju otpadom i sprječavanju nastanka otpada

Objavljeno: Srijeda, 12. veljače 2020. 11:16
Ocijeni
(0 glasova)

Tijekom ožujka i travnja održat će se 5 različitih tribina u mjestima obuhvaćenih projektom, Gradu Biogradu na Moru, Lišanima Ostrovičkim, Pakoštanima, Polači i Stankovcima.

Cilj javnih edukacijskih tribina je pružiti osnovne informacije o održivom gospodarenju otpadom odnosno o sprječavanju nastanka otpada, odgovornom postupanju s otpadom, odvojenom sakupljanju otpada i ponovnoj uporabi predmeta i kompostiranju. Na tribinama će sudjelovati educirani stručnjaci za teme o održivom gospodarenju otpadom koji će građanima putem prezentacije i u kasnijoj debati dati sve potrebne odgovore na postavljena pitanja.

Jedna od tribina će biti namijenjena samo ženama i ona će obuhvaćati sve 4 navedene teme. Pozivamo naše sugrađanke da putem upitnika na našoj mrežnoj stranici izraze svoju želju kojeg dana, na kojem mjestu i u koje vrijeme im odgovara da se održi navedena tribina.

Za one koji nisu u mogućnosti osobno prisustvovati tribinama, tribine će se moći pratiti i uživo putem streaminga na mrežnoj stranici projekta. Također, tribine će se prevoditi na znakovni jezik prilagođen osobama s invaliditetom.
O točnim datumima i mjestima održavanja tribina bit ćete pravodobno obaviješteni putem medija te mrežnim stranicama projekta i partnerskih organizacija.

nije mi tesko

 

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA