GDCK grada Biograda nastavlja s radionicama za najmlađe

Objavljeno: Petak, 24. siječnja 2020. 08:08
Ocijeni
(0 glasova)

Među brojnim projektima koje su protekle godine odradili djelatnici biogradskog GDCK-a, znatan broj bio je namijenjen upravo najmlađima.
Riječ je o radionicama koje promiču humane vrednote poput zaštite zdravlja, prve pomoći, klimatskih promjena, diskriminacije, te priprema na izvanredne situacije i sl., a koje će se sustavno provoditi i tijekom ove godine.
Ovih dana odrađena je i prva radionica u sklopu projekta "Budi svjestan, budi spreman" i to u biogradskom dječjem vrtiću. Kako doznajemo od djelatnika biogradskog Crvenog križa, za mališane predškolske dobi ali i učenika osnovnih, te  srednjih škola, predviđeno je održavanje niza radionica u narednih šest mjeseci.
Tematske radionice primjerice o klimatskim promjenama, kao i  pripremama za eventualne izvanredne situacije iznimno su korisne za mlade te nikada nije rano za spoznaju i učenje na te teme.
Inače aktivnost GDCK grada Biograda usmjerena je na mlade s ciljem da što veći broj njih uključi u rad CK-a, te kroz aktivnosti toga tipa već od najranije mladosti potakne u njih humanost, razumijevanje, prihvaćanje različitosti i dakako posebno potakne volonterstvo. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA