S najljepšim željama dočekana je Nova 2020. u gradu Biogradu

Objavljeno: Srijeda, 01. siječnja 2020. 18:10
Ocijeni
(0 glasova)

Dobro zdravlje, ljubav, sreću i bolje sutra u Novoj godini, želje su, koje su se uzajamno izmjenjivale sa na svim mjestima i sa svih strana.
Na organiziranim dočecima, druženjima, veselicama i svim vrstama okupljanja, uz jelo i piće, pjevalo, plesalo, te barem na kratko zaboravili problemi, jer Nova godina ipak donosi i nove nade.
Grad Biograd ugostio je za božićne i novogodišnje blagdane znatan broj turista, a svakako najviše hotelska kuća „Ilirija“ koja je između ostalih ugostila i najviše stranih gostiju. Po lijepom i sunčanom vremenu gosti su uživali u razgledanju grada, ispijanju kave na biogradskoj rivi ali i dočekali samu Novu 2020. godinu Centralnom gradskom parku.
Uz dobre vremenske prilike doček na otvorenom u organizaciji Turističke zajednice i Grada, kao i dobre pozivnice klape „Rišpet“ u ishod uspješnog dočeka nije se trebalo ni sumnjati. Raspjevani Ivo Amulić i njegovi „dalmatinski slavuji“ kako ih od milja mnogi zovu dali su sve od sebe, a raspoloženje su podigle neke od njihovih najvećih hitova poput „Mislin samo na te“, Projdi mojom kalom“  te svima draga „Što mi ljube hoćeš kazat“, ali i druge koje su posjetitelji od reda s klapom zajedno pjevali.
Za zagrijavanje bilo je ti već tradicionalno kuhano vino, te  je ugođaj bez sumnje bio potpun. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA