Priznanje biogradskom dječjem vrtiću

Objavljeno: Utorak, 03. prosinca 2019. 07:34
Ocijeni
(0 glasova)

Jedno doista vrijedno i svakako posebno priznanje stiglo je ovih dana u dječji vrtić „Biograd“. A za djelatnike vrtića i male ljubitelje prirode i očuvanja okoliša, nema ništa ljepše od priznanja za okoliš i to onaj vrtićki. Radi se naime o natječaju koji je Hrvatska radio televizija u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja raspisala povodom obilježavanja 25. obljetnice emitiranja televizijske emisije „Najljepši školski vrt„. Tako je na svečanosti prilikom obilježavanja ove obljetnice, jedno od priznanja u kategoriji vrtića i to onoj za najbolji početak uređenja vrta, pripao biogradskom dječjem vrtiću.
Priznanje su u Zagrebu preuzele ravnateljica vrtića Esma Brzić i odgojiteljice iz grupe zadužene za ovu vrtićku aktivnost. Ovom prilikom kazala nam je da priznanje raduje, ali da je ono ujedno i poticaj da se  ovakva aktivnost nastavi provoditi i nadalje. Djecu učimo o prirodi i važnosti njezinog očuvanja, a primjera kako se to čini ima više, no ovaj se svakako najjednostavnije primjenjuje u praksi. Mi smo 2018. godine pokrenuli uređenje okoliša vrtića i odmah smo u to uključili i naše male polaznike. Danas o vrtu brine skupina odgojiteljica zadužena za to ali i naši ostali djelatnici kao primjerice domari Luka i Pele te spremačice Ana,  Sandra,  Višnja, a uz njihovu asistenciju tu se onda uključuju i naši mališani koji jedva čekaju da pomognu.
Prilikom nominacije na natječaj poslali smo slike radova na samom početku uređenja vrta i očito zadovoljili kriterije, što nas dakako raduje, i zahvalna sam što naš mali vrtićki tim ima neku sinergiju a što onda rezultira i priznanjima, kazala je ravnateljica Brzić Od onih početnih radova do danas u ovom je vrtu već puno više zelenila, cvijeća i trave a tu su svoj dom našle i neke male kornjačice, koje svi obožavaju J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA