Ne dvoji - za drugog odvoji

Objavljeno: Četvrtak, 10. listopada 2019. 13:13
Ocijeni
(0 glasova)

Pod ovim sloganom, u četvrtak 10. ovog mjeseca provesti će se humanitarna akcija Gradskog društva Crvenog križa grada Biograda na Moru.
Naime, radi se o 47-oj sabirnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa koja se odvija pod nazivom "Solidarnost na djelu" i sloganom "Ne dvoji, za drugog odvoji", a provodi se na području čitave Republike Hrvatske.
Cilj ove akcije je podizanje svijesti građana o važnosti doniranja za osobe slabijeg imovinskog statusa. Gradsko društvo Crvenog križa grada Biograda redovito sudjeluje u ovakvim akcijama, pa je tako i ovom prigodom organiziralo humanitarno darivanje za potrebite, na koje poziva sve ljude dobre volje da budu dio toga humanitarnog događanja.
Ova akcija biogradskog Gradskog društva Crvenog križa održati će se u četvrtak 10. listopada u prostoru "Bure Centra" u vremenu od 16 do 19 sati. Svi koji to žele mogu donirati prehrambene  proizvode i higijenske potrepštine te ih uručiti volonterima Crvenog križa koji će biti nazočni akciji ili pak ubaciti u košaru koja će za tu prigodu biti postavljena u istom prostoru. U košaru se mogu ubacivat proizvodi poput ulja, brašna cukra, marmelade, tjestenine ili pak konzervi, kao i deterdženti za rublje, sapuni, šamponi, paste za zube, kreme i druge svakodnevne potrepštine.
Vjerujemo da će se ovoj akciji odazvati veći broj naših sugrađana koji su uvijek imali razumijevanja  za potrebite i bili spremni pomoći, kad god se za to ukazala prilika. J.F. 

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA