Kraj je ljeta, vrijeme za početak nove školske i pedagoške godine

Objavljeno: Utorak, 17. rujna 2019. 07:15
Ocijeni
(0 glasova)

Uz osnovce biogradske osnovne škole koji su već čitav tjedan u školskim klupama, svoje mjesto u dječjem vrtiću zauzeli su i najmlađi  Biograđani.
Ove najmlađe, najveselije i najživahnije skupine startale su s također s radom, a uz  redoviti obvezni pedagoški program, kako kažu njihove odgojiteljice, puno pažnje posvećuje se i boravku na otvorenom, što njih svakako puno veseli.
Stoga i ovih dana dok je vrijeme ovako lijepo i ugodno toplo, koristimo za boravak izvan zgrade, šetnje i razgledanje grada ili pak kao u ovom slučaju podmorja. Naime proteklih dana mješovita skupina "Tigrići" sa odgojiteljicama Angelom Šarić Lončar i Nikoletom Mustapić učinila je "đir" u polu podmornici te uživala u razgledavanju podvodnog svijeta.
Na ovaj izlet u podmorje mališane je pozvala njihova vrtićka kolegica Lora Marija Blažević, a čije plovilo je u vlasništvu njezine obitelji. Za mnoge to je bilo zanimljivo iskustvo i doživljaj koji će zasigurno prepričavati još dugo, a možda i oslikati, te slike pokazati drugima kako bi i njih zainteresirali za život ispod površine mora, a koji je bez sumnje fascinantan. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA