Summer Night Picnic uz "AKA Crescendo"

Objavljeno: Subota, 31. kolovoza 2019. 14:23
Ocijeni
(0 glasova)

Evidentno je da je špica ovogodišnje turističke sezone znatno produžena, čemu su jamačno znatno pridonijele i dobre vremenske prilike, te nešto kasniji početak školske godine.

Sve u svemu u gradu Biogradu još uvijek se odmara veliki broj gostiju, te se i priredbe koje su ugovorene a dio su ljetne kulturne scene još uvijek održavaju pred velikim brojem posjetitelja. Posebice su dobro prihvaćene one na otvorenim prostorima, pa je tako i s onima u Centralnom gradskom parku. Uz već prepoznatljive večeri pod nazivom „Bokun tradicije“ te za one najmlađe „Knjiška tulumiška“ i slično, prilično veliko zanimanje pokazali su posjetitelji za „Summer night picnic“.

Večer je to u parku, gdje se sjedi na „vrićama i kušinićima“,te uživa u glazbi , zapjeva s izvođačima pa i zapleše. U drugom ovogodišnjem nastupu u Centralnom parku još jednom je nastupio Zadarski sveučilišni a cappella sastav „AKA CRESCENDO“ te oduševio domaću publiku i strane goste. Nakon brojnih nastupa diljem zemlje i izvan nje, te brojnih nastupa, teško je izdvojiti samo neki od njih, no svakako valja spomenuti njihov nastup u Carnegie Hallu u New Yorku ali  one u dalekoj Rusiji, a s tog potonjeg gostovanja ovom su prigodom izveli i takozvani „ruski blok“ pjesama. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA