Dramatična komedija "Who the f... is Biba?" danas (26.8.) u Biogradu na Moru na Narodnom trgu u 21 sat

Objavljeno: Ponedjeljak, 26. kolovoza 2019. 11:45
Ocijeni
(0 glasova)

Dramatična komedija Who the f... is Biba? u kojoj glume popularni Slavko Sobin i Petra Kurtela na ljetnoj je turneji po Jadranskoj obali. Nakon što su oduševili publiku u Splitu, Sutivanu, Bolu, Postiri i Puli danas (26.8.) gostuju u Biogradu na Moru na Narodnom trgu u 21 sat.
Radnja predstave:
Je li ovo komična drama? Ili dramatična komedija? Nije bitno jer su Sara i Ante završili kod bračne savjetnice samo dva tjedna nakon svadbe. Imaju problema. Kakvih? Dovoljno velikih da na medeni mjesec na Palma de Mallorcu sigurno neće ići, a u pokušaju reanimiranja svježeg bračnog statusa morat će pretresti vlastitu intimu, “grijehe” svojih kumova, neke bivše ljubavi i prokleto dugu listu uzvanika.
U kojem su to trenutku mladom paru konci iskliznuli iz ruku – pitanje je na koje će poznati glumci Slavko Sobin i Petra Kurtela tražiti odgovore. Iz pera autora Igora Weidlicha, u režiji Borisa Kovačevića, i produkciji B GLAD Produkcije dolazi nova suvremena i urbana hit predstava. Hoće li ružičasta biti službena boja vjenčanja, ima li tetka Manda iz Biševa i dalje najbolju travaricu, zašto je na svadbu došla ona štraca Antonija i, na koncu, who the f... is Biba?!
Autor: Igor Weidlich
Režija: Boris Kovačević
Igraju: Slavko Sobin i Petra Kurtela

Ulaz je besplatan.
Vidimo se!

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA