Zuhra na biogradskom Narodnom trgu

Objavljeno: Srijeda, 21. kolovoza 2019. 10:27
Ocijeni
(0 glasova)

Popularni hrvatski glumac, komičar i TV voditelj Zlatan Zuhrić-Zuhra, još jednom je potvrdio svoju svestranost na sceni, jer je u Stand Up Showu na biogradskom Narodnom trgu po tko zna koji put doslovno oduševio publiku.
Tekstovima koje je većim djelom sam napisao, te onima koji su nastali iz zajedničkih nastupa i putovanja zajedno s kolegama stand up komičarima, vješto je manipulirao kroz čitav nastup, a  posjetitelji su ga nagrađivali s velikim, i svakako zasluženim pljeskom.
U svom ovoljetnom nastupu u Biogradu, glumac je govorio o generacijskom jazu, koji je danas izraženiji nego ikad. Kako je to nekad bilo, između roditelja i djece, a pogotovo u odnosima između žena i muškaraca, te kako je danas svakako je vrijedilo čuti, jer kako god se taj odnos odvijao ili razvijao ispadne da je žena uvijek u pravu, kaže glumac.
Posebne simpatije i ovacije Zuhra je doživio imitirajući osobe i njihove dijalekte iz svih krajeva bivše države, što je svakako bilo upravo urnebesno, te je sat vremena prošao u hipu.
Na pitanje o predstavi i gostovanju u Biogradu, te planovima nakon ljeta popularni Zuhra nam je kazao: Ne, nije ovo nikakva ljetna turneja već eto skoro slučajno. Naime, na odmoru sam u Zadru, a ovi divni ljudi su me pozvali pa naprosto nisam mogao odbiti. I naravno nije mi žao, ovo je predivan ambijent, a toliko publike svaki glumac može samo poželjeti. Inače stand up volim i u njemu sam od samih početaka, a on se pojavljuje u zagrebačkom Hemingwayu negdje sredinom devedesetih, a prvi koji su ga promovirali kod nas u su Pervan, Drele i ja. Poseban je to žanr sa svim svojim dražima i uvijek mu se i unatoč svim drugim „ozbiljnim“ ulogama svi rado vraćamo. Prednost ovog večerašnjeg nastupa je u tome što tu nema politike, od koje su danas već svi umorni, pa gotovo da i ne može više biti smiješno. A što nakon odmora, pa slijede moje stalne predstave „Otac i sin“ zatim hit komedija „MetODA za BRAK“ ili pojednostavljeno „Metak za brak“, a gdje igram s kolegicama Mateom Elezović i Petrom Težak, a poznata je i po tome što smo ju predstavu igrali i u Remetincu. Inače na jesen slijede nove epizode televizijske serija „Na granici“, a ima i nekih ponuda za kazalište i film ali o tome je još rano govoriti, kazao nam je popularni Zuhra. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA