Dječje litnje igre u Biogradu još jednom oduševile sve mališane!

Objavljeno: Srijeda, 21. kolovoza 2019. 07:03
Ocijeni
(0 glasova)

Na glavnom mulu u Biogradu na Moru održane još jedne Dječje litnje igre.
Nikad više prijavljene djece, njih više od stotinu prisustvovalo je natjecanju, a bilo je natjecatelja koji su došli iz cijele Hrvatske, najviše iz Zagreba, Mađarske, Nizozemske, Slovačke, Slovenije, Kanade i Rusije.

Već od 18 sati djeca su se dolazila prijavljivati, pri prijavi su dobili narukvicu i majicu, a do početka samog natjecanja mogli su uživati u „starim“ igrama kao što je školica ili gumi – gumi. Zanimljivo je kako većina djece zapravo ne zna kako se igra gumi – gumi. Eto ideje, drugom prilikom uz održavanje dječjih igara treba napraviti radionicu gumi – gumija

Uz tradicionalne igre poput skakanja u vrećama, potezanja konopa ili gusjenice i roditelji su ovog puta sudjelovali u dvije igre i tako podržali svoje mališane.
Možda je najzanimljivija i najsmiješnije bilo natjecanje u kojem su najmlađi natjecatelji u dobi od 4 do 5 godina trebali prenositi jaje u žlici. Smijeha nije nedostajalo!

Igre su potrajale do 22.30 i završile podjelom medalja svim sudionicima igara. Veliki broj djece natjecanje je odlučilo završiti skokom u more i tako se osvježiti.
Na kraju ovog druženja za sve sudionike, ali i gledatelje bile su poslužene tople fritule i srdele na gradelama.

Ovime smo završili ovogodišnje Dječje litnje igre.
Jedva čekamo iduće ljeto kada ćemo ove igre ponoviti i obogatiti!

Dodatne informacije

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA