Ljetna škola engleskog jezika

Objavljeno: Petak, 05. srpnja 2019. 07:42
Ocijeni
(0 glasova)

Već devetu godinu za redom Grad Biograd organizira besplatnu ljetnu školu engleskog jezika za djecu. Riječ je o ljetnoj školi koju mogu pohađati djeca od sedam god do 13. godina i to u nekoliko različitih skupina.
Zanimanje je svake godine dosta veliko pa je tako i ovoga ljeta u školu koja je upravo startala upisano oko 100-tinjak mališana. Polaznici su uglavnom djeca iz grada Biograda te susjednih mjesta ali i djeca gostiju, odnosno turista koji tijekom ljeta duže vrijeme borave u našem gradu.
Škola traje šest tjedana, a skupine djece kao i njihove učiteljice se mijenjaju. Za sam početak rada ovogodišnje, odnosno ovoljetne škole engleskog jezika koja se održava i gradskoj vijećnici, stigle su učiteljice iz Amerike koje s polaznicima rade i razgovaraju isključivo na engleskom. Tako prvu skupinu mališana podučavaju Genavie Williams iz Corone, California. Elementary Education major at California Polytechnic State University. Te njezina kolegica Meera Devotta iz Washingtona DC. International Affairs at The George Washington University.
Radujemo se radu s djecom koja su već pri prvom susretu pokazala zavidno znanje ali i zanimanje da nauče još više. Svakako raduje nas i činjenica što smo dio edukativnog programa ali i to  što smo uz ostalo upoznali vaš lijepi grad, kazale su u mlade učiteljice.
Nije potrebno posebno naglašavati da su djeca posebno oduševljena svojim učiteljicama i što im ponosno pokazuju svoje znanje te želju i volju da nauče još nešto više i drugačije, jer kroz  upoznavanje jezika i to ne samo onog školskog već i jednog slobodnijeg izražavanja tijekom svakodnevne konverzacije, stječu se nova iskustva i nova saznanja o životu uopće, što je svakako od neprocjenjive vrijednosti. J.F.

Foto galerija

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA