Zlatni nogometni predškolci

Objavljeno: Utorak, 23. travnja 2019. 09:35
Ocijeni
(0 glasova)

Zlato je zlato, ali kada ga osvoje najmlađi, onda ono sjaji još jače, budi emocije, radost i ponos kod svih nas u to nema sumnje. Takve osjećaje pobudili su mali nogometaši, polaznici dječjeg vrtića Biograd  osvojivši 1. mjesto i zlatnu medalju na 11. prvenstvu dječjih vrtića u nogometu Zadarske županije za 2019. godinu.
Ovaj uspjeh malih nogometaša najbolji je dokaz da se već u najranijem djetinjstvu mogu iskazati afiniteti i sklonosti, a ako se oni na vrijeme uoče i ako im se posveti određena pažnja onda se svakako mogu očekivati i rezultati poput ove zlatne medalje.
Naime, mala osmočlana ekipa biogradskog vrtića koju su predvodile odgojiteljice Antonija Kolačko i Nikoleta Mustapić, bila je za ovo natjecanje bez sumnje dobro pripremljena. Treniralo se svakodnevno, točnije kada god su vremenske prilike to dozvoljavale i to igralištu NK „ Primorac“ ili u dvorištu vrtića, kazale su nam odgojiteljice.
Na ovogodišnjem prvenstvu sudjelovalo preko 30-ak vrtića, a biogradski mališani nisu se uplašili konkurencije, već dokazali da su itekako talentirani ali i iznimno dobro pripremljeni što dakako najbolje pokazuju rezultati, odnosno pobjeda, prvo mjesto i zlatna medalja na županijskom prvenstvu, a to nije mala stvar. J.F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA