"Duhovi" u blagdanskom ozračju

Objavljeno: Petak, 28. prosinca 2018. 15:12
Ocijeni
(0 glasova)

Božić je iza nas, a Nova godina pred vratima, te ne čudi činjenica da su prigodni susreti, darivanja i druženja još  itekako prisutna svud oko nas. U nizu različitih događanja u našem gradu, jedna od posebnosti svakako je već tradicionalna blagdanska vožnja biogradskog MK „Duhovi“.

Naime poznato je da svake godine u blagdansko vrijeme članovi kluba s kapicama djeda Mraza, učine „đir“ po gradu ,te često posjete i neko određeno mjesto, a nije potrebno posebno naglašavati da ih, gdje god se pojave dočekuju sa simpatijama. I ove godine MK „Duhovi“, pojačani s članovima Vespa kluba iz Zadra ali i brojnim motociklistima koji su im se na ulicama pridružili odvezli su svoj tradicionalni božićno-novogodišnji đir ulicama grada Biograda.

Nakon zajedničke vožnje poluotokom i kavice na rivi posjetili su Dom za umirovljenike „Dalmatino“ u Biogradu te Centar za rehabilitaciju u Svetom Filipu i Jakovu. Uz skromne darove koje su donijeli Djed Mrazovi na motorima, štićenicima više od svega znači druženje i razgovor s njima. Malo pažnje ljudima koji nisu u prilici sami skrbiti o sebi svakako je od neprocjenjive vrijednosti, a u tome je i bit smisao Božića kao i Nove godine. Stoga i humana akcija biogradskih motorista zaslužuje svaku pohvalu  jer dobrotu je uvijek lijepo dijeliti s drugima. J F.

bnm.logo.footer

Službene mrežne stranice
Grad Biograd na Moru

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA