12. siječnja 2024.

KOMUNALAC d.o.o. - Obavijest o izvođenju radova na području Grada Biograd na Moru, Kosa istok i Kosa Zapad

Izgradnja fekalne odvodnje sustava Kosa istok i zapad u Biogradu na Moru – 1. faza i izgradnja vodoopskrbne mreže „ETAPA III Biograd na Moru“ - Obavijest izvođenja radova u Bračkoj ulici

U tijeku je izvođenje radova na izgradnji vodovodne i kanalizacijske mreže dijela Kosa Istok i Zapad, u naselju Biograd na Moru. Radovi se trenutno odvijaju u Bračkoj ulici.
Sukladno planu izvođenja radova Bračka ulica biti će zatvorena od 15 siječnja 2024. godine, te će isti trajati cca 60 dana, te molimo građane za strpljenje i razumijevanje u navedenom periodu s obzirom da su mogući povremeni prekidi opskrbe pitkom vodom tijekom izvođenja radova i komunikacija osobnim automobilima, te da prate obavijesti na internet stranicama Komunalac d.o.o. i Grada Biograda na Moru. Mole se građani da uklone automobile iz navedenih ulica kako bi se radovi mogli nesmetano odvijati, a i ne bi došli u situaciju da zbog radova budu blokirani te da poštuju .
Za sve upite i nejasnoće, oko projekta, molimo vas da se obratite tehničkoj službi Komunalca d.o.o., a za parkirna mjesta odnosno parkiranje izmještenih vozila nadležnoj službi u gradu.

Komunalac d.o.o.

Komunalac

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA