01. srpnja 2021.

Sigurnost na vodi

Već niz godina pod nazivom „Sigurnost na vodi“ održavaju se u gradu Biogradu aktivnosti za obuku neplivača mlađe životne dobi.

Tako će se i ovoga ljeta u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa grada Biograda u suradnji Plivačkog kluba „Dupin“ održavati tečajevi, odnosno škola za neplivače.

Uz grad Biograd gdje će se obuka provoditi na bazenu hotelske kuće „Ilirija“, ova obuka provoditi će se u Svetom Filipu i Jakovu u VK „Gusar“. Stoga već sada valja prijaviti svoje mališane, a riječ je o djeci između pet i sedam godina starosti, kako bi se na vrijeme uključila u program obuke.

Cilj nam je kazali su nam organizatori da djeca kroz igru i zabavu savladaju osnovne elemente (kao što je disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama i sl.) nužne za plivanje, kako bi nakon obuke bili znatno samostalniji u vodi. Koliko su ove ljetne aktivnosti privlačne za mališane najbolje potvrđuju i dosadašnji ljetni tečajevi, što pokazuje i naša fotografija. Jer kako se kaže, nikad nije kasno naučiti plivati, ali čim ranije to bolje.

Dodajmo još da su kontakti za  informacije i upis u školu-za grad Biograd mail adresa Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te, broj mobitela 098558238. Za Sveti Filip i Jakov brojevi mobitela su- Šime 0994099033 te Ivor na broj 0981839983. Škola za neplivače uskoro bi trebala započeti s radom te je upravo pravo vrijeme za upis. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA