31. kolovoza 2022.

Obavijest u vezi sa podnošenjem zahtjeva za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za nabavku dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava za učenike Osnovne škole Biograd za školsku godinu 2022./2023.

O B A V I J E S T

u vezi sa podnošenjem zahtjeva za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za nabavku dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutija za tehnički, likovna mapa, atlasi) za učenike Osnovne škole Biograd za školsku godinu 2022./2023.

Grad Biograd na Moru na temelju Odluke o socijalnoj skrbi („Službeni glasnik Grada Biograda na Moru“, br. 1/16., 11/16., 4/18., 7/19., 8/19., 9/19. i 4/21.), obavještava roditelje/skrbnike o podnošenju zahtjeva za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutija za tehnički, likovna mapa, atlasi) za školsku godinu 2022./2023. za učenike I. do VIII. razreda Osnovne škole Biograd.

Uz zahtjev za ostvarivanje prava na jednokratnu novčanu pomoć za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutija za tehnički, likovna mapa, atlasi) za školsku godinu 2022./2023.., dostavlja se i sljedeća dokumentacija:

  • uvjerenje o prebivalištu ili preslik osobne iskaznice roditelja/skrbnika,
  • kopija kartice tekućeg računa banke podnositelja zahtjeva,

Zahtjevi se podnose od 1. rujna 2022. godine do 1. listopada 2022. godine,

na jedan od sljedećih načina:

osobno u gradsku upravu, Trg kralja Tomislava 5, Biograd na Moru, radnim danom od 12,00 do 15,00 sati

ili

putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (obrasci dostavljeni putem e-maila obavezno moraju biti potpisani od strane korisnika zahtjeva, kao takvi skenirani i dostavljeni u pdf formatu)

ili

poštom na adresu: Grad Biograd na Moru, Jedinstveni upravni odjel Grada Biograda na Moru, Trg kralja Tomislava 5.

Za sva pitanja možete nam se obratiti na broj telefona: 023/383-150 ili na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA