12. prosinca 2022.

Ususret Božiću

Unatoč nestabilnim vremenskim prilikama, a posebno kiši koja nam je uskratila čak dva subotnja božićna sajma, pripreme za Božić u gradu Biogradu nastavljaju se i dalje.

Čitav grad već je odjenuo blagdansko ruho, te sve gradske četvrti  sjaje i blješte, a posebno Centralni gradski park i biogradska riva, jer na rivi ispred zgrade Gradske uprave dominira velika, raskošno okićena jelka, a ambijent oko nje odiše blagdanskom radošću.

Toj ljepoti, sjaju i šarenilu najviše se raduju i u njemu uživaju najmlađi, ali svakako i odrasli, jer šetnja gradom i pripreme za nadolazeći blagdan, kupovina ili samo razgledanje u lijepo ukrašenom ambijentu budi radost i dobro raspoloženje.

Razdragani mališani pa tako i njihovi pratitelji rado se slikaju na klupicama u obliku kape djeda Božićnjaka, čizmice ili svjetlećeg kišobrana, a mogu i zagrliti malu svijetleću Pandu, jednostavno diviti se sjaju i šarenilu te osjetiti dašak božićne čarolije i božićnog duha, koje mogu doživjeti samo ovo u predbožićno vrijeme. J.F.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA