Rekonstrukcija zgrade dječjeg vrtića na k.č.br. 777/62

LOGO eu

Naziv Projekta: Rekonstrukcija zgrade Dječjeg vrtića "Biograd" (NPOO.C3.1.R1-I1.01.0112)

Korisnik: Grad Biograd na Moru

Bespovratna sredstva: 1.462.074,46 €

Program: Nacionalni plan oporavka i otpornosti 2021. – 2026.

Razdoblje provedbe projekta: 16. 3. 2023 – 16. 9. 2024.

Sažetak: Projekt izravno adresira problematiku nedostatnog kapaciteta učionica u gradskom vrtiću. Projektom Rekonstrukcija zgrade Dječjeg vrtića "Biograd" dograditi i nadogradit će se objekt predškolske ustanove DV Biograd na predjelu Kosa u Biogradu na Moru (promijenjen naziv dječjeg vrtića u DV Ivana Brlić Mažuranić). Provedba projekta rezultirat će povećanjem broja dnevnih boravaka u područnom objektu čime će se povećati kapacitet novih učionica i broj izgrađenih mjesta u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju.

Ciljevi projekta: Svrha projekta je osigurati infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na području Biograda na Moru. Provedba projekta doprinijet će dostupnosti kvalitetnog predškolskog odgoja i obrazovanja svoj djeci bez obzira na socioekonomski status.

Rezultati: Povećan broj dnevnih boravaka u područnom objektu gradskog dječjeg vrtića za 9 dodatnih dnevnih boravaka (1 za jasličnu i 8 za vrtićke skupine), odnosno izgrađena 172 mjesta za djecu u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju.

Kontakt osoba: Hrvoje Raspović, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Više informacija o NPOO: https://planoporavka.gov.hr/

 

EU

NextGenerationEU”

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA