29. studenoga 2017.

Advent u Biogradu - Božićna čarolija počinje u srcu Dalmacije

Grad Biograd na Moru i Turistička zajednica grada Biograda na Moru Vas pozivamo na tradicionalni Božićni sajam u Biogradu na Moru koji je sastavni dio programa Advent u Biogradu i koji počinje ovu subotu.
s obzirom na pozitivne reakcije građana i posjetitelja sajma u Biogradu, lokacija je i ove godine ista, u parku kod kolodvora koji je ukrašen božićnim dekorom koji će oduševiti sve, a najviše najmlađe.

Sajam se održava tri subote zaredom: 2.12., 9.12. i 16.12. s početkom u 18:00 h, a 22.12. (petak) u 19:00 sati u parku kod kolodvora održat će se Božićna večer klapa. Na sajmu će biti mnogi domaći izlagači sa raznovrsnom ponudom gdje će svakako biti najzanimljivije na prvom sajmu kada će se izlagači predstavljati uglavnom adventskim vijencima jer je i ova nedjelja prva nedjelja došašća. Na svakom od sajmova nudit će se i primamljiva gastro ponuda gdje će uz kuhano vino svi posjetitelji moći uživati u morskim delicijama, kao što su rižoti od kozica, crni rižoto od sipa, bakalar na crveno i bijelo i sl., ali i za ljubitelje mesa neće manjkati ponude, pa će se na prvom sajmu tako dijeliti pečene kobasice u pecivu.
I ove godine će u parku biti i poni kojeg će djeca moći jahati ili se slikati s njim.  Od 9. prosinca svoj dolazak na sajam najavili su Djeda Mrazovi i Tete Mrazice, a za djecu su pripremljena i mnoga iznenađenja.
Za sve posjetitelje pripremili smo bogati zabavni program gdje nas osim djece dječjeg vrtića i osnovne škole te mažoretkinja očekuju i bendovi Kanela i Zaratino te klapa Fumada iz Svetog Filip i Jakova. Smijeh i dobru zabavu osigurat će nam i dvije dječje predstave koje će se održati za vrijeme sajma u parku.

Biograd je ove godine božićnu atmosferu odlučio začiniti dobrom svirkom na više lokacija pa se tako u sklopu programa Advent u Biogradu u caffe baru 'Obala' organiziraju koncerti: Kuzma & Shaka Zulu, grupa Vatra te Diktatori, u beer pub & burger house 'Uvik Kontra' nastupaju Pacific Bullets, odličan retro cover bend, a u caffe baru 'Škverić' nastupaju Neprijatelji te AJ Trio & Elena Stella uz koji ćete plesati dok vas noge ne zabole.

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA