Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/Biograd Summer 2019

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/Biograd Summer 2019
01. srpnja 2019.

DUGO, TOPLO LJETO U BIOGRADU NA MORU – donosimo Vam program događanja za mjesec srpanj!

Turistička zajednica grada Biograda na Moru objavila je program događanja za mjesec srpanj u sklopu projekta Biograd Summer 2019.
Tako će se u Biogradu kroz srpanj na području cijelog poluotoka organizirati razna događanja od kojih izdvajamo Biograd Street Music Festival koji će svečano otvorenje imati 8.7. na Rivi u Biogradu. Ovo je treća godina održavanja Festivala, a s obzirom na pristigli broj prijava možemo slobodno reći kako je ovo Festival s najviše izvođača dosad. Prijave su stigle doslovno iz cijeloga svijeta pa ćete tako na sedam punktova na Rivi svakodnevno do rujna od 20 sati moći uživati u performansima raznih zabavljača koji će svoj talent pokazati građanima Biograda i njihovim gostima.
Na Narodnom trgu, popularno znanom kao Trg Brce, koji se skrio i udobno smjestio u sami centar grada blizu bazilike Sv. Ivana Evanđeliste održavat će se kulturni program u vidu kazališta pod zvijezdama i susreta dalmatinskih klapa. Tako nas već 10. srpnja očekuje kazališna komedija koja je trenutno jako popularna u cijeloj državi, a u kojoj glumi Slavko Sobin. Slavko je osim kao odličan glumac poznat i kao odličan plesač što je dokazao u showu Ples sa zvijezdama gdje je osvojio prvo mjesto, međutim u `Političaru` pokazat će što je to iza kulisa svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one `srednje` stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje. Dječja lutkarska predstava iz Splita dolazi nam u goste 15.7., a 23.7. stižu `Brodolomke` - dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu. U ovoj predstavi pojavljuju se neke naše najpoznatije glumice poput Ecije Ojdanić, Darije Lorenci Flatz, Ane Maras Harmander i Sanje Milardović. Svakako topla preporuka svima koji se tada budu nalazili u Biogradu!
Na trgu Brce 17. srpnja održava se i tradicionalna Večer klapa koja svake godine iznova oduševljava sve ljubitelje izvorne dalmatinske pisme, a 28. srpnja u goste dolazi dubrovačka klapa Kaše.
I centralni park u Biogradu koji se nalazi u blizini autobusnog kolodvora bit će ovo ljeto jedno od mjesta događanja pa će se tako u parku održavati male gastro feštice pod nazivom Bokun tradicije, a ovaj park je također idealan za održavanje noćnih piknika Summer Night Picnic na kojima će nastupati razni bendovi poput AKA Crescendo i AJ Trio & Elena Stella.
Ne smijemo zaboraviti kako ćemo mjesec srpanj završiti uz odličan koncert Marka Kutlića, Adalbert Turner Junci i Jazz orkestra hrvatske vojske koji će nastupati ispred Gradske uprave na Rivi u Biogradu.
Paralelno s ovim bogat koncertni program organizirala je i hotelska kuća Ilirija d.d. pa će tako u srpnju na  bazenu Ilirija nastupati popularni hrvatski izvođači: Parni Valjak, Ansambl Lado i Željko Bebek.
U dvorištu crkve Sv. Stošije 19. i 20.7. Gradska glazba Biograd organizirat će drugu godinu zaredom Jazz & Wine Fest. Svakako savjetujemo da posjetite ovaj festival.
Bit će ovo zanimljivo, dugo, toplo ljeto u Biogradu pa vas pozivamo da navratite!

{gallery}Biograd Summer 2019{/gallery}

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA