27. srpnja 2019.

Biogradska noć 2019 - NAJIŠČEKIVANIJA NOĆ LJETA!

Pozivamo vas na tradicionalnu turističku feštu posvećenu Danu pobjede i domovinske zahvalnosti koja se održava 4.08.2019. godine (nedjelja) od 21 sat u Biogradu na Rivi.
Biogradska noć manifestacija je koju organiziraju Turistička zajednica grada Biograda na Moru i Grad Biograd na Moru u suradnji s lokalnim udrugama i ugostiteljima.
Ova tradicionalna turistička manifestacija puna je doživljaja gdje se dočaravaju razni zvučni i svjetlosni efekti, muzičko laserski program, piromuzički vatromet, defile osvijetljenih brodova, priprema specijaliteta na otvorenom, promenadni nastupi klapa, gradske glazbe, mažoretkinja, zabavljačkih skupina, bogati zabavno-glazbeni program na dvije pozornice na Rivi.  Turistička zajednica pripremati će i besplatno dijeliti svim posjetiteljima dalmatinsku spizu kao što je  pečena riba i brudet. Vrhunac Biogradske noći 2019 bit će svakako, kao i svih ovih godina, spektakularni piromuzički vatromet koji je postao i zaštitni znak ove manifestacije, a po kojoj naši gosti planiraju svoj odmor.
Za zabavni program ove godine zaduženi su Luka Nižetić, Gazde, The Second Hand Band i klapa Monada.

Sačuvajte ovaj datum i vidimo se u Biogradu!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA