19. kolovoza 2019.

Dječje litnje igre još jednom u Biogradu na Moru!

Nakon odličnih Dječjih litnjih igara koje su se održale 12.8. u Biogradu na glavnom mulu sutra nas očekuju još jedne. Dakle, 19.8. glavni mul na Rivi u Biogradu postaje dječje igralište. Djeca se za sudjelovanje na ovim igrama mogu prijaviti ranije u turistički ured ili na licu mjesta od 19 do 20 sati. Samo natjecanje počinje u 20 sati.
Ovaj put smo obogatili, odnosno proširili program pa će tako po završetku natjecanja gdje će se igrati djeca, ali i njihovi roditelji za sve sudionike i gledatelje biti poslužene srdele na gradele i slatke fritule koje će se peći na mulu. A sve je mukte!
Prije samog početka natjecanja djeca će moći uživati u crtanju i granju `školice` i `twistera`.
Prijaviti se mogu djeca od 7 do 12 godina, a svaki prijavitelj dobit će narukvicu i majicu. Isto tako, baš svaki natjecatelj dobit će medalju za sudjelovanje!
Neke od igara u kojima će se moći sudjelovati su: `gusjenica`,  `skakanje u vrićama`, `prenošenje jaja u žlici`, `zavezane oči`, `prolaz ispod letve` i neizbježno `potezanje konopa`. I roditelji će sudjelovati u igrama te tako podržali svoju djecu.
Cilj ove manifestacije je ponovno oživjeti nekad popularne igre, ali i promicati boravak djece na svježem zraku. Poticanje na oživljavanje igara u realnom, a ne virtualnom svijetu. Animiranje djece na zabavu i smijeh, stvaranje natjecateljskog duha i međusobna interakcija.

Ne propustite genijalnu zabavu u kojoj će uživati djeca, ali i roditelji!

IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI I SIGURNOSTI OSOBNIH PODATAKA